Skip to content Skip to navigation

OpenStax_CNX

You are here: Home » Content » 生命的意义

Navigation

Recently Viewed

This feature requires Javascript to be enabled.
 

生命的意义

Module by: Mark Pettinelli. E-mail the author

生命的意义必须来自实实在在的事。只有几件事是真正的幸福作出贡献和意义:

  • 什么活动,你怎么做,他们的乐趣。
  • 什么对你的幸福这些活动后,活动的时间已经影响。
  • 多少尊重和重视人际关系过程中收到的活动。
  • 人际活动的力度。
  • 关于多少您尊重自己的影响,又有多少人际和其他活动对你。
  • 如何明确的人际关系和其他活动,因为他们有助于智力的提高 - 对有多大你在想什么活动的影响的。不只是字面上你所想的,但影响的活动,你如何处理世界的影响。这将包括它们对你的感情发展的影响。如果出现这种情况,你学习,学习发生在你心目中的现货第二天,周,月,年等,并影响怎么好对自己的感觉,因为你的大脑部分被占领的学习。
  • 多少智力刺激活动的原因。我不是指你的学习在学校这样的类型。类型我所说的是与情感交流的力度,更强烈的情感交流将会更加智力刺激,因为有更多的数据存在。因此,有一种情感之间的开放和积极加强联系以及你如何处理数据。这几乎是如果您有,以便智力情感交流的一个正确的情绪刺激的情况下。例如,如果有人对你来说意味着它可能关闭你失望情绪,令你不处理数据,以及阻碍你的感情和理智。有一种情感和学习之间的联系。
  • 感知意义不一定总是将是有意义的。事情看起来似乎是令人兴奋的乐趣,但是,这并不意味着你从中得到任何实际深。大多数人可能只是不断加强有多喜欢自己和他们是多么的重要,使他们觉得像他们的生活是有意义的所有的时间。我的意思是,因为意思可以来自任何刚才自我感觉良好,很容易产生错误的意思。或者,如果有人给你一个恭维,随后你感觉更好 - 这是一个真正的理由赞美你永远快乐?也许所有的人要幸福足够的积极强化,直到他们认为他们是真棒。
  • 从生活的真正意义,更可能来自实际的活动,提供快乐和刺激的感觉不仅是对自己好所有的时间。
  • 一个有趣的活动很有趣,因为它只是让你感觉良好,因此它不会像更深刻意义的活动。只要感觉良好,自己是不会导致被真正幸福。我相信只有幸福的真正源泉从智力刺激你从事件得到来了,你所了解的他们,如何提高你作为一个人。但是,请记住,积极的情绪,如娱乐,可以促进这学习的,因为娱乐开辟了一个人成长。

Content actions

Download module as:

Add module to:

My Favorites (?)

'My Favorites' is a special kind of lens which you can use to bookmark modules and collections. 'My Favorites' can only be seen by you, and collections saved in 'My Favorites' can remember the last module you were on. You need an account to use 'My Favorites'.

| A lens I own (?)

Definition of a lens

Lenses

A lens is a custom view of the content in the repository. You can think of it as a fancy kind of list that will let you see content through the eyes of organizations and people you trust.

What is in a lens?

Lens makers point to materials (modules and collections), creating a guide that includes their own comments and descriptive tags about the content.

Who can create a lens?

Any individual member, a community, or a respected organization.

What are tags? tag icon

Tags are descriptors added by lens makers to help label content, attaching a vocabulary that is meaningful in the context of the lens.

| External bookmarks