Skip to content Skip to navigation

OpenStax_CNX

You are here: Home » Content » УПУТСТВО ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПОСТА.

Navigation

Recently Viewed

This feature requires Javascript to be enabled.
 

УПУТСТВО ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПОСТА.

Module by: Miljan Kasalovic. E-mail the author

УПУТСТВО ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПОСТА.

Пошто је примећено да је до сада постављање постова (учешће у дискусијама, давање мишљења и сугестија о темама, постављање питања, давање одговора итд.) од стране посетилаца овог форума и активних чланова врло слабо, претпоставка је да је могуће да неки посетиоци нису упућени како да то и учине. На основу те претпоставке дајемо кратко упутство за постављање поста.Нека упутства у том смислу можете наћи на страници "Често Постављана Питања" чији се линк налази на врху сваке странице.Да би поставили сопствени пост на форуму, прво се морате регистровати попуњавањем података на обрасцу који Вам се појављује када кликнете на линк "Региструј се". По активирању регистрације од стране администратора форума (о томе ћете добити поруку на Ваш E-mail), можете поставити Ваш пост на одређену тему тако што ћете кликнути на дугме "postreply" или започети нову тему тако што ћете кликнути на дугме "newtopic". После тога се морате пријавити уписивањем корисничког имена и пасворда после чега Вам се отвара нова страница за писање поста. Упишите наслов одговора или нове теме и кликом на празан бели правоугаоник започните писање Вашег поста. Текст се може форматизовати коришћењем алата који Вам се нуди, користити смајлије или прикачити неки Ваш дотумент (file) који желите поделити са другим регистрованим корисницима форума, у делу који се налази у дну ове странице. Пре качења file компримујте неким алатом за компресију (zip, rar i dr.). Кликните на дугме "Преглед", пронађите претходно компримовани file на Вашем хард диску или некој другој меморији, кликните на "Dodaj file" a затим на "Пошаљи". Да би послали пост на форум кликните на дугме "Пошаљи" у делу за испис поста, и то је то. Накнадне измене поста могу се извршити кликом на дугме "edit" приликом прегледа Вашег поста док сте пријављени на форум. Можете слати и приватне поруке члановима форума кликом на дугме "E-mail". Толико о томе. Ако имате додатна питања пошаљите приватну поруку администратору форума.Укључите се активно у форум.Ово упутство је постављено уз тему "Планови и припреме" само из разлога што је примећено да је ово најпосећенија тема, а то и говори само једно, да смо спремни да од форума само тражимо а не и да дамо свој допринос. Схватите ово као апел а не критику.

Content actions

Download module as:

PDF | EPUB (?)

What is an EPUB file?

EPUB is an electronic book format that can be read on a variety of mobile devices.

Downloading to a reading device

For detailed instructions on how to download this content's EPUB to your specific device, click the "(?)" link.

| More downloads ...

Add module to:

My Favorites (?)

'My Favorites' is a special kind of lens which you can use to bookmark modules and collections. 'My Favorites' can only be seen by you, and collections saved in 'My Favorites' can remember the last module you were on. You need an account to use 'My Favorites'.

| A lens I own (?)

Definition of a lens

Lenses

A lens is a custom view of the content in the repository. You can think of it as a fancy kind of list that will let you see content through the eyes of organizations and people you trust.

What is in a lens?

Lens makers point to materials (modules and collections), creating a guide that includes their own comments and descriptive tags about the content.

Who can create a lens?

Any individual member, a community, or a respected organization.

What are tags? tag icon

Tags are descriptors added by lens makers to help label content, attaching a vocabulary that is meaningful in the context of the lens.

| External bookmarks